tisdag 4 oktober 2011

I heart anorexia!

Mina lår nuddar inte varandra om jag sätter ihop knäna. LM-cigg och eldorado snabbkaffe håller mig igång så jag drabbas inte av den där dåsigheten som övertar en när man slutar äta.

Det var länge sen jag var så nöjd med min kropp som jag är just nu (är inte riktigt "där" än men iallfall en god bit på vägen!). Jag känner mig inte äcklad och vill börja gråta när jag ser mig själv i spegeln.

Ett minus dock: Precis som förra gången har jag börjat få mer "päls" ;) Egentligen borde jag kanske sluta raka mig under armarna, iallfall just i det här skedet, eftersom jag svettas så konstigt *too much information ;)* Egentligen är det konstigt att jag svettas överhuvudtaget eftersom jag konstant fryser och huttrar. Kroppen är bra fantastisk.

Återkommer med tisdagsmys tips snart. Så länge: All min kärlek!

7 kommentarer:

 1. Jag satt och funderade en stund faktiskt. Tankarna cirkulerade kring fluorsocker, vilket inte kändes så logiskt alls, och florasocker, men inte heller det kändes vettigt. Kom på sen att det heter ju florsocker. Men jag tycker prydnadssocker kännetecknar användsningsområdet på ett bra sätt ;)

  SvaraRadera
 2. sv;Ja, visst är hon =)

  SvaraRadera
 3. Tack för komplimangen, förresten hur gammal är du? Om jag får lägga mig i det här inlägget så låter det inte alls bra ju! Vill du ha anorexia? Vet du vad detta innebär? Jag tycker det här låter hemskt, jag har nämligen två vänner som har anorexia en med svårare variant och den andra har som just fått det. Det är inget man vill ha, det är ju en sjukdom.

  SvaraRadera
 4. Oj, juste min blogg är ju: alvarydells.blogg.se, så du vet vem som tackar! ;)

  SvaraRadera
 5. sv: tack så mycket för kommentaren!

  SvaraRadera

Lätta ditt hjärta <3