torsdag 13 oktober 2011

­­This mens: everything!

"Om man inte älskar sig själv så kan man inte älska andra"

Det förklarar ju en del...

5 kommentarer:

 1. TÄVLING!

  Var med och tävla om veckans blogg hos A-magnusson!
  För chansen att öka antalet läsare, eller bara för tävlandets skull.
  Kommentera valfritt inlägg att du är med!

  (Ibland lottas fler än en vinnare!)

  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. herregud vad rädd jag blev när jag läste ditt förra inlägg igår. satt och refreshade sidan flera gånger och jag är så glad över ett livstecken nu. jag vet inte vem du är, men jag är så så glad över att du inte har tagit livet av dig. skickar tusen mentala kramar till dig och jag hoppas verkligen att du mår bättre nu.

  kramkramkramkramkram
  /främling som vill hemskt väl men inte vet vad hon ska säga <3

  SvaraRadera
 3. Kika gärna in min smyckesblogg. Flera kändisar så som Maria Montazami, hennes döttrar, kissie, paow osv bär mina smycken. Ha en supertrevlig dag.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. får jag lov att skratta av lättnad? haha, vad skönt att du lever. Har legat och känt mig hjälplös. Hatar att känna mig hjälplös. Vad gör man liksom när man läser att någon vill ta självmord, och förmodligen håller på att göra det eller ska eller har gjort, när man inte kan göra något åt det?

  Jag hoppas att du mår bättre nu. Jag har ju läst det mesta av din blogg, för att se om det där självmordsbrevet var äkta eller ej, var det det? I vilket fall som helst så ser jag ju att du problem och hoppas du har folk i din närhet som ser att du inte mår bra och försöker hjälpa dig, eller att du får prata med någon, professionell. Hjälpa dig med ditt självhat och din ätstörning, och allt annat som kan finnas där under.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. @honmagnusson och Pretty Random...

  Är ni helt dumma i huvudet eller är ni inte riktigt läskunniga? Inlägget innan detta var författat som "Självmordsbrev", är ni på något sett medvetna om vad det innefattar?

  Försök att känna av författarens sinnestämmning innan ni försöker fiska läsare till era egna bloggar nästa gång. Idioter.

  SvaraRadera

Lätta ditt hjärta <3